Bemutatták az Assassin's Creed film első előzetesét

2016-05-12 08:26:00

Hosszú ideje vártunk már a játékadaptációk megváltójának kikiáltott Assassin's Creed előzetesére, és egy kellemetlen halasztás után éjjel bemutatták azt.


 

assassins-creed-michael-fassbender-slice1-600x200

A produkció mögött felsorakozott film és játékipar nagy stúdiói nem kapkodták el az évek óta halasztgatott Assassin's Creed bemutatását, persze bizonyos időközönként kaptunk 1-2 db képet, de azok mégsem vehetik fel a versenyt egy pár perces előzetessel, amit csupán pár órája töltöttek fel a videómegosztóra, és a helyzet az, hogy mi máris boldogok vagyunk.

Michael Fassbender - aki sokak csalódottságára nem Desmond Miles szerepében tetszeleg, hanem Callum Lynchében - kivégzése után az Animus gondozásába kerül, hiszen őse bőrében kell tevékenykednie a középkori Spanyolországban, hogy megtudjon mindent a titokzatos bérgyilkos társadalomról és persze, hogy elérje a legnevesebb rangot. Justin Kurzel (a film rendezője) előző alkotásában is az AC főszereplő párosával dolgozott együtt (Macbeth), ahol szintén észrevehettük a porfelhők iránti rajongását. Ezt a fétisét jelenlegi előzetesünkben sem rejti véka alá, így megalapozván a Spanyol Birodalom napsütötte, mégis sötét tónusát/hangulatát.

Ahogy az jól látszik, eszméletlen hangulatos a körítés és szerencsére a videojáték főbb elemeit sikerült átemelni a filmalkotásba, nem úgy, mint a csúfosan megbukott Prince of Persia esetében, ahol csupán az alapsztori stimmelt.

Az Assassin's Creedben bizony sok-sok parkour mászkálásból, hiperlátványos gyilkosságból, hatalmas seregből, Assassin testvériségből és persze az óriási épületek szintjén repkedő sasból nem lesz hiány.

Ha minden jól alakul a film életútján, akkor 2016. december 21-én mutathatják be a mozi vásznakon, és az előszelek alapján nem csak a legjobb játékadaptáció lesz, de az egyik legjobb történelmi akció-kaland alkotás is.

Várjuk a következő előzetest, mert decemberig még van pár nap és egy trailer-el nem érjük be, nem igaz?

 

vissza