Bemutatták a Warcraft film előzetesét, piszok menő lett

2015-11-07 10:20:49

Tegnap bemutatták az első, már valódi előzetesét a Warcraft filmnek, ami máris átlépte a 4 milliós megtekintést Facebookon, Youtube-on pedig közel 4 milliónál tart, csupán egy nap alatt.


 

A Blizzcon első napján minden résztvevő, aki vagy online vagy offline követte az eseményt, elsők között volt azoknak a szerencséseknek, akik láthatták a Warcraft egész estés mozifilm első igazi trailerét.

Az elvárások persze már súrolták a lehetetlen határát, hiszen az első hivatalos képek után minden WoW rajongó, vagy játékos isteníteni kezdte a stúdiót, de látni akart valamit a koncepcióból, mert egy kép és néhány infószösszenet nem bizonyította, hogy bizony nem egy szokványos filmadaptációról beszélgetünk a Warcraft film kapcsán.

És a készítők nem soroztak minket rommá a különböző már jól bevált hype-olási technikákkal, szépen lassan gurították elénk a mikroszkopikus csontdarabkákat, és aki valaha játszott vagy hallott már a WoW-ról - tehát nagyjából az egész játékos társadalom -, instant rákapott minden egyes hírdarabkára.

De a tegnapi nap volt mind közül a legértékesebb és leghasznosabb, ugyanis bemutatták az előzetest, ami egyszerűen lélegzetelállítóra sikeredett. Nem feltétlenül a CGI-ra gondolok, holott gyönyörűek az animált figurák is, sőt a VFX-eket sem érhetik szitkozódó szavak, de szerintem a játékból mozifilm történelmének során, a Warcraft nyújtja az első, már bejáratott franchise-hoz méltó történetet.

vissza
Legolvasottabb cikkek