Megvan az Xbox Games Showcase és a Starfield Direct pontos dátuma is

2023-05-04 18:21:00

Immáron köztudott, hogy az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 idén elmarad. Ez részben szomorú, hiszen játékosok milliói várják világszerte minden évben az eseményt, részben azonban örömteli, mivel így a legtöbb kiadó saját, nagy eseménnyel rukkol elő, telis-tele bejelentésekkel. Nem képez kivételt ezalól a Microsoft sem, a redmondiak nemrég hivatalosan is megerősítették nem csak az Xbox Games Showcase, de a korábban beharangozott Starfield Direct időpontját is.

Mindkét esemény június 11-én, egymás után kerül megrendezésre, és a cég összes hivatalos csatornája sugározza majd őket. Magyar idő szerint este 7-kor rajtol a műsor, mely több, mint 30 nyelven lesz elérhető, a siketek és nagyothallók számára pedig jelnyelvvel és hangleírással is kedveskednek.

A cég ígéretei szerint rengeteg bejelentésre számíthatunk majd a belsős stúdiók szinte mindegyikétől, a Starfield Direct keretein belül pedig rengeteg játékmenet, fejlesztői interjú és színfalak mögötti kulisszatitok kerül leleplezésre. Ezt követően az Xbox Games Showcase Extended további részletes interjúkat tartalmaz majd különféle hírekkel és játékfrissítésekkel kapcsolatosan. Kövessétek be a hivatalos YouTube és Twitch csatornákat, hogy ne maradjatok le semmiről!

vissza