Bejelentették az új Call of Duty: Infinite Warfare-t

2016-05-02 15:24:59

Az elmúlt hét szinte csak az új CoD-ról szólt - aminek egyik posztere szivárgott ki az internet legnagyobb kamu birodalmából - és úgy tűnik, most igaz híreket szórtak elénk a bátor huszárok, mert tényleg Call of Duty: Infinite Warfare az új játék címe.


 

Több mint 3 perces lett a Call of Duty következő részének első trailere, amiből sok mindent megtudhatunk, de főként az akción van a hangsúly, amit rendesen el is találtak.

Ismét a távoli jövőbe kalandozhatunk majd, ahol az űr se tabu és szerencsére már ott is háborúznak a népek, úgyhogy valószínűleg lehetőségünk lesz különböző repülő szerkezetekben osztani az áldást.

Persze a játékkal kapcsolatban rengeteg kérdésünk van, a legszembetűnőbb például, hogy miért nem veszi meg végre az Activision a DICE féle Frostbite csodamotort. (Mert nekik értelemszerűen elég a Quake engine-re fejleszteni, minek pénzt ölni bele, gondolja az Activision - V)

Ja és az is igaz volt, hogy a Legacy kiadás mellé kapunk egy CoD: MW Remastered játékot is. Ez a rajongók szemében egy remek ok a program(ok) megvásárlására, ami talán a régi bakákat is visszacsábítja a franchise-hoz.

Szerinted az Activision egyik legpofátlanabb, vagy legkedvesebb húzása ez?

vissza
Legolvasottabb cikkek