Battlefield 5 – felhagytak az 5v5 mód fejlesztésével

2019-08-24 14:11:00

Ryan McArthur egy közleménnyel jelentkezett nemrég, melyben kifejti a Battlefield jövőjére vonatkozó terveit. Első és legfontosabb része e levélnek talán, hogy a korábban bejelentett, kompetitív 5v5 mód munkálatait felfüggesztették, mely döntés meghozatala – a producer elmondásai alapján – igen nehéz volt. Úgy gondolják, érdemesebb a tartalmi és hibaelhárítási szekcióra fordítani a figyelmet. Mivel ő maga is tudja, hogy a versenyhelyzet a fent említett mód nélkül is kialakult, továbbra is erre képes projektként kívánják fenntartani a játékot új funkciók kiépítésével, a játékosokkal való szorosabb kapcsolattal, és a már rendelkezésre álló eszközök javításával.

Kifejtette továbbá, milyen bővítéssel jár a közelgő 4.4-es frissítés, mely amellett, hogy új tartalommal kecsegtet, a jelenlegi álláshoz is intenzívebb élményt kíván nyújtani. A javítás a hitboxokra, valamint a parancsokra fordít kiemelt figyelmet, két térképpel szélesíti a palettát, és megnöveli a maximálisan elérhető szintet. A lvl 50 rang elérése után megkezdődik a hadjárat a lvl 500-ig.

Megtudtunk azt is, hogy az efajta "letter from the front" jelentések mostantól havonta jelennek majd meg, és a frissítések is rendszeresebbek lesznek.

vissza
Legolvasottabb cikkek