Battlefield 1 - sokak örömére jön a Premium Friends funkció

2017-07-10 21:39:52

Ezt a korábbi részek apropóján is rengeteget emlegettük, de végre itt van!


 

A Battlefield 1 bár már tavaly októberben megjelent, még mindig hatalmas népszerűségnek örvend. Az EA nem bízza a véletlenre a dolgot, nem hagyja, hogy a játéksok száma megcsappanjon. Nemrég került bejelentésre, hogy a Titanfall 2-vel, a Star Wars Battlefront négy kiegészítőjével, és a Sims 4-gyel karöltve az Origin Access programba is bekerül. Még márciusban a kiadó egy új funkciót is bejelentett, mely ismét sokaknak kedvez majd.

battlefield 1

A Premium Friends lényege, hogy többjátékos módban, ha adott csoportban játszunk, mindenki számára elérhetővé válnak a Premium Pass térképei, még ha magával a kiadással akár csak egyetlen tag rendelkezik. A Premium Trials keretein belül mindenki korlátozott hozzáférést kap a bővítésekhez függetlenül a tulajdonjog állapotától. Az első ilyen esemény a Prise de Tahure map megjelenésével még ebben a hónapban megrendezésre kerül. Mivel az In the Name of the Tsar négy új pályát sorakoztat fel, értelemszerűen jön a második forduló, és így tovább. Az ezt követőre a Gamescom előtt kerül sor, mely augusztus 22-26 tart, szeptemberben pedig a harmadik is lezajlik.

A Prise de Tahure pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, ahogy ezen időszakok hossza sem, de annyit tudunk, hogy a szóban forgó első felvonás egészen a Gamescom-ig nyúlik.

vissza