Batman: Arkham Knight - ingyen Batman v Superman DLC-k

2015-11-26 08:58:42

További meglepetésekkel készültek a Batman: Arkham Knight fejlesztői.

 

2873904-bak_sshot160

Úgy néz ki, a Rocksteady és a Warner egyenlőre felhagy azzal, hogy a közeljövőben helyrehozzák a PC-s verziót, viszont szeretnék minél szórakoztatóbbá tenni a játékot azok számára, akik mostani állapotában is élvezik a játékot. Így novemberben is jön egy adag DLC, amik közül a Batman v Superman: Dawn of Justice-hoz kapcsolódó dolgokra a legbüszkébbek a készítők.

Azok, akik beszerzik a legújabb letölthető packokat is, megkapják a Batmobile és Batman ruhájának az új változatát, amit majd a Zack Synder-féle filmben tekinthetünk meg. Ezek majd ingyenesek lesznek, de egy héten keresztül kizárólag a Season Pass tulajdonosok számára lesz elérhető. Emellett még érkezik két új küldetés, az egyik a Catwoman's Revenge nevet kapta, amiben nem túl meglepő, hogy a Macskanő szerepében kell bosszút állnunk Riddleren, aki a játék túlnyomó többségében fogva tartja őt.

A másik címe In Flip of a Coin, itt pedig Robinként kell újra elkapnunk a rendőrök elől megszökött Kétarcot, amiben Barbara Gordon fog majd nekünk segíteni. Nyílvánosságra hoztak még néhány kinézetet is, illetve kapunk emellé néhány kihívást és versenypályát is a legutóbbi Batman-játékhoz, arra az eshetőségre, ha a többit már végigjátszottuk volna.

vissza
Legolvasottabb cikkek