Aztez - augusztusban érkezik a 2D-s vérfürdő

2017-07-04 20:51:39

A 2013-as első bemutató után 4 évvel ismét hallatott magáról! Épp ideje volt...


 

Az Aztez-re még 2013-ban vethettük az első pillantást, mely már akkor is meggyőző látvánnyal fogadott. A brutális, 2D-s projekt a 16. századi mexikói és közép-amerikai alapokon nyugvó monokromatikus vizuális stílust tárja elénk. Ezen rövidke előnézet után teljesen eltűnt a felszínről, és egészen mostanáig egy hangot sem hallatott magáról.

A Team Colorblind nemrég jelentett be, hogy (szinte) teljesen elkészült a játék, mi több, augusztusban már megjelenésre is kerül. Célunk egy „Aztec” birodalom létrehozása, melynek legegyszerűbb módja a diplomácia, ám csak belefutunk néhány figurába, akik nem akarnak labdázni... Itt jön képbe az Aztez, mely a fenntartóság különleges egységét takarja, akik akár az istenek haragját is képesek ellenségeikre zúdítani.

A projekt jelenleg nyolc fegyverkészletet 25 egyedi ellenfelet, 50 harci környezetet, valamint több mint 70 testre szabási kelléket foglal magába. Győzelmeinket noymon követhetjük egy igen részletes statisztikai oldalon, ahol egyébként más játékosokkal is összemérhetjük erőnket. A megjelenés augusztus elsején esedékes a Steam-en és más digitális áruházakban. További információkért látogassatok el a hivatalos honlapra!

vissza