Az Xbox feje úgy gondolja, ők jobbak, mint a PlayStation

2016-06-16 16:08:59

Az E3-as konferenciák után megkérdezték Phil Spencert, mit gondol a saját és a konkurenciája előadásáról. A válaszból úgy tűnik nem aggódnak nagyon az Xboxosok.


 

Bár az E3 még javában tart, a show esszenciájaként szolgáló konferenciák már lezajlottak és a „konkurenciáról vagy jót, vagy semmit” elvet földbe tiporva válaszolt izgalmas kérdésekre az Xbox feje.

„Amikor a konferenciákat alapul véve tekintek előre a 2016-os évre, akkor mi bemutattunk 4 nagy exkluzív címet X1-re és W10-re. És amikor a következő címekre gondolok: Gears, Forza, ReCore, Dead Rising 4, akkor tudom, hogy ezeket bejelentettük és biztos megjelenési dátumot is adtunk mellé.” - mondta Spencer a GamesIndustry-nak.

Majd folytatta: „Mi komoly hangsúlyt fektettünk az indie játékok felkarolására, rengeteg komoly címünk érkezik még idén... Amikor más platformok előadását nézem, egyszerűen nem tiszta, hogy mikor jelenik meg az a töménytelen exkluzív cím, amit bejelentettek.”

Úgy érzem, kitettünk magunkért és nagy múltú stúdiók dolgoznak változatos játékainkon. Amikor azt mondják, hogy más konzolok sokkal jobb munkát végeznek az exkluzív játékok idei megjelentetése terén, egyszerűen csak nem látom, hogy ez igaz lenne.” - elemezte a 2016-os év megjelenéseit Spencer. „Bevallom, hogy a Naughty Dog remek munkát végzett az Uncharteddel és egy zseniális játék lett, ahogy az idén megjelenő The Last Guardian is az lesz, de nem világos, hogy a számtalan minőségi cím, amit behoztak a show-ra, mikor fog megjelenni és végül milyenek is lesznek, ezért én büszke vagyok a kollégáimra, mert remek munkát végeztünk.”

XBOX_EVENT_0447.0

Sokak szerint viszont az E3 egyik legrosszabb konferenciájának díját maga a Microsoft nyerte, hiszen konzoljukat kezdik teljesen elásni a Windows 10 platform erősítésével. Játékaik pedig hiába jelennek meg idén, ezek folytatások, amire nem lehet alapozni. Mindenesetre elég őszintén beszélt Spencer (egy kissé sértődött iskolás stílusában).

vissza
Legolvasottabb cikkek