Az Útvesztő filmek sztárja súlyosan megsérült a forgatáson!

2016-03-19 13:52:57

Nem lehet tudni, hogy pontosan mi történt, de Dylan O'Brien-t sietve szállították a kórházba, miután súlyos sérülést szenvedett Az útvesztő: Halálkúra forgatásán.


 

Dylan O'Brien Az útvesztő 3. és egyben utolsó részének forgatásán (Vancouverben) súlyos sérülést szenvedett, de a legközelebbi kórházban a baleset után azonnal megkezdték az ápolását.

maze-runner-2-wes-ball-dylan-obrien

Úgy tudjuk, hogy a színész egy autós jelenet forgatása közben szenvedett balesetet, amikor egy részben saját hibájából kifolyólag a menetrendtől eltérő módon próbálta munkáját teljesíteni. A stúdió cáfolja, hogy komolyabb sérüléseket szenvedett volna Dylan, viszont a TMZ úgy értesült, hogy igenis súlyosak a sérülései - állítólag több bordája és végtagja is eltörött. Az eredetileg 2017. február 17-ére datált premier így valószínűleg tarthatatlan lesz, főleg annak tudatában, hogy a stúdió hivatalosan is leállt a forgatásokkal, amíg Dylan fel nem épül.

A film egyértelműen sikeresnek bizonyult, az eddigi részek eddig több mint 600 millió dollárt gyűjtöttek a 20th Century Fox-nak és nyilván sietnek lezárni a trilógiát.

 

vissza
Legolvasottabb cikkek