Az új Pókember filmben helyet kap más Marvel hős is

2016-04-09 08:16:37

Az Amerika Kapitány 3. felvonásában szerepet kapott Vasemberék oldalán az új Pókember is., de a stúdió már azt is tervezgeti, ki legyen 2017-ben Pókember társa az önálló filmjében.


 

4711856-untitled-1

Itthon május 12-én kerül bemutatásra a 2016-os nagy Marvel blockbuster Amerika Kapitány és Vasember főszereplésével. Persze jóval több hős jelenik majd meg a filmben a jó és a rossz(?) oldalon, köztük a Hangyával, sokak kedvenc Fekete Özvegyével és a nagy visszatérővel, Pókemberrel. Az Andrew Garfield főszereplésével megélt két A Csodálatos Pókember annyira nem volt csodálatos, hogy megjelenjen Marvel filmekben, most viszont hogy valamilyen úton-módon sikerült a Sony-nak és a Marvel Studios-nak megegyezniük, elengedhetetlen a karakter felélesztése vagy folytatása.

spidermankevinfeige-131303

Biztos, hogy nem Batman lesz.

A piros-kék ruhás első különálló filmje 2017-ben érkezik és a fiatal, tehetség Tom Holland alakítja majd Peter Parkert (az Amerika Kapitány májusban debütáló részében is Ő szerepel majd). A történetről annyit árultak el a készítők, hogy egy 15 éves, gimnazista Pókember kalandjaiba rántanak vissza minket, de feltűnik majd más ismerős Marvel karakter is. Több esélyes jelölt van, például a Hangya vagy éppen Amerika Kapitány, de egyelőre részleteket nem árultak el.

Szerinted ki lesz a társ?

vissza