Az Ubisoft 90 régebbi játékának szerverét állítja le

2022-04-27 17:46:00

A Ubisoft 90 címének online többjátékos szolgáltatását állította le, és a játékosok statisztikáit is kikapcsolta.

A Ubisoft Connect szolgáltatásokat használó játékok esetében a Unit-ok és a kihívások is le lesznek tiltva, ez azt jelenti, hogy többé nem lehet Unit-ot szerezni velük a játék kihívásainak teljesítésével.

Néhány cím esetén továbbra is feloldhatóak a jutalmak, de nem fogjuk tudni megkapni őket játékon belül. Amennyiben a játékunk nem került át, amikor a Ubisoft 2020-ban az Uplay-ről a Ubisoft Connect-re költözött, most minden jutalom automatikusan feloldásra kerül. A Ubisoft által közzétett frissítésében az is szerepel, hogy a feloldható tartalmak, például a pályák és a skinek is le lesznek tiltva, így ezeket sem lehet már feloldani. PC-n a feloldható tartalmak akkor sem lesznek többé elérhetők, ha korábban már beváltottuk őket. Konzolon továbbra is elérhető lesz, kivéve, ha visszaállítjuk a mentett játékfájljainkat.

Az érintett játékok közé tartozik az Assassin's Creed 2, Beyond Good and Evil, Far Cry 2 PC, Far Cry Blood Dragon, Ghost Recon PC, Heroes of Might and Magic 5, különböző Just Dance címek, Prince of Persia: The Forgotten Sands, néhány régebbi Rabbids és Rainbow Six cím, Rayman 3 HD, Rayman Legends PC és még sok más. Mint látható tehát, ezek mind régebbi címek, amelyek közül sokuk még PS2-n, PS3-on, PSP-n, Wii-n, Wii U-n és Xbox 360-on jelent meg.

A játékok teljes listáját ITT tekinthetitek át.

vissza