Az eSport játékosok egy véleményen vannak az új CoD-ról

2016-05-06 13:30:22

Néhány neves eSport versenyző betekintést nyert az új CoD multiplayer játékmódjába, és feltűnően egyezik a véleményük...


 

Pár napja kaptuk meg a Call of Duty: Infinite Warfare első trailerét játékmenettel egybekötve. Miután kiderült, hogy a CoD:MW Remasteredet csak az új játékkal együtt lehet megvásárolni (ami elég bátor húzás), a játékosok lejárató hadjáratot hirdettek az új játék ellen, így annak előzetese alatt már több mint 400 ezer dislike tetszeleg.

A stúdió néhány kiemelkedő CoD eSport játékost meginvitált főhadiszállására, hogy ott próbálják ki a program többjátékos módját. A betekintő után egyre érkeztek a résztvevő játékosok észrevételei Twitteren, amik feltűnően egyformák, vagy szimplán magasztalóak.

Íme néhány (fizetett reklám)?

Nem akarjuk azt állítani, hogy az Activision marketing osztálya így reagál a negatív visszajelzésekre, de sajnos nagyon gyanúsak a tök egyforma bejegyzések. Viszont elásni se akarjuk a játékot: könnyen megeshet, hogy valóban jó lesz.

(Majd ha esetleg végre veszik a fáradságot, hogy új engine legyen a játék alatt. Emlékezzünk vissza, pont az Infinity Ward bukott le 2013-ban a Ghosttal, hogy új, next-gen engine, aztán mégsem - V.)

 

vissza
Legolvasottabb cikkek