Az EA és a DICE részletezte a Battlefield 1 összes expanzióját

2017-02-28 20:20:45

Tudniillik, összesen 4 nagy DLC érkezik a játékhoz...


 

Az EA és a DICE részletezte kicsit, mely tartalmakkal bővül a jövőben a Battlefield 1. Mind a négy szóban forgó expanzió külön is megvásárolható lesz, de egyébként a Premium Pass részét képezik.

Az elsőről már sokat hallottunk, ez a They Shall Not Pass. A francia hadseregé a főszerep, ebből fakadóan az ő országukban helyezkedik el mind a négy ezzel járó térkép. Az új behemoth szerepében a Char 2C tank díszeleg, melyet már videón is szemügyre vehettünk. Ezzel egyébként egy új játékmód, a Frontlines is érkezik.

A második csomag a Name of the Tsar nevet kapta. Ennek keretében az orosz hadsereg felett vesszük át az irányítást, mi több huszárokként is lovagolhatunk. Az Albion hadművelet és a Brusilov-offenzíva is nagy szerepet játszik, így az Osztrák-Magyar Monarchia is középpontba kerül.

battlefield 1 turning tides

A Turning Tides keretein belül a Zeebruggei rajtaütés és a Dardanellák ostroma a célközéppont, így rettentően nagy hangsúly kerül a tengerparti ütközetekre. Két új léghajó is bővíti készleteinket.

Végül az Apocalypse... A fejlesztők elmondása szerint az első világháború leghírhedtebb ütközeteit fogja tartalmazni eme DLC. A kétségbeesésből született brutális eszközök és egyedi fegyverek csak még izgalmasabbá teszik majd a meccseket. Lehet, hogy az elején elkönyvelt játékbeli pokol még közel sem a szó szoros értelmében értendő?

battlefield 1 apocalípse

A Premium Pass tulajdonosok mind a négy expanziót kézbe vehetik, ráadásul két héttel a megjelenés előtt, elsőbbléget élveznek a szerverekre való bejutáskor, mi több, 14 darab superior-level battlepack üti a markukat. A Battlefield 1 egyébként a 2017-es DICE Awards-on elnyerte az Outstanding Achievement in Sound Design díjat, de 7 másik kategóriában is jelölést kapott!

vissza