Az Anthem olyan lesz, akár a Star Wars, vagy a Marvel univerzum

2017-06-27 20:45:48

Hihetetlenül erős science fantasy-t kapunk a BioWare igazgatója szerint!


 

A stúdió újonnan bejelentett projektje, az Anthem az emberiség történetét veszi górcső alá egy idegen bolygón, ahol az ún. Freelancer-ekre támaszkodva reménykednek a falon túli veszélyek elhárításában és a túlélésben. Az is világot látott már, hogy a Mass Effect első, illetve második részének írója, Drew Karpyshyn dolgozik az új üdvöskén, úgyhogy a sztorira nem lesz panasz.

A közelmúltban a CBC interjút készített a BioWare Edmonton vezérigazgatójával, aki science fantasy-ként írta le az Anthem-et, majd hozzátette, ne számítsunk a Mass Effect szériában kapott történeti csavarokra. Elmondása alapján a Star Wars-ra és a Marvel univerzumra hajaz majd, ahol rengeteg csodálatos dolog történik, ám a közönség nem gondolkozik rajta, hogyan és miként is valósult meg az adott esemény. A Mass Effect-et nevezte a csapat hardcore IP-jének, mely arra hivatott, hogy beszippantsa a játékosokat a maga buja és egzotikus milétével.

Hozzátette azt is, az Anthem szituációi bár néha erősen fantasztikusak, saját életből vett ihletésekkel vannak tele. A stúdióban nincs vele egyedül, aki a benne szereplő szituációkat ismerősnek találja. Vannak LGBTQ embereik, így e sztorik is bejutnak; ahogy az írók, tervezők, dizájnerek is, ők is szeretnének valamilyen formában részt venni a játékban olyan dolgokkal, melyeket valaha csodáltak vagy épp tapasztaltak.

anthem

Az Anthem előreláthatóan 2018 őszén kerül megjelenésre, a fejlesztők pedig velünk együtt őszintén remélik, hogy ezzel egy hosszú utazás veszi kezdetét. A Flynn-nel készült teljes interjút itt találjátok.

vissza