Az ADATA bemutatja az SR2000 nagyvállalati SSD termékcsaládját

2018-07-02 16:24:00

az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok és NAND Flash termékek vezető gyártója, a mai napon bemutatta új, nagyvállalati szintű SR2000 sorozatú SSD meghajtókat, amelyek közé tartozik az SR2000SP U.2 PCIe és az SR2000CP PCIe HHHL AIC SSD. 3D eTLC NAND Flash technológiára épülnek, így kiváló átviteli sebességet, nagyobb kapacitást és tartósságot kínálnak. Továbbá a csomag része a skálázható over-provisioning (OP) szoftver, amely lehetővé teszi az informatikai vezetők számára az OP kapacitás beállításának rugalmasságát.

ADATA SR2000SP U.2 PCIe SSD

Az ADATA SR2000SP U.2 (2,5") SSD meghajtók 3D enterprise TLC NAND Flash technológiát alkalmaznak a kiváló átviteli sebesség érdekében, beleértve az akár 830 000 és 140 000 IOP-os véletlenszerű olvasási és írási sebességet, valamint az akár 3500 MB olvasási és írási sebességet másodpercenként. Az SSD-k kiváló teljesítményt és kompatibilitást kínálnak a különböző tárolási alkalmazásoknak, amelyek biztonságot, kényelmet és teljesítményt igényelnek. A folyamatosan növekvő adatmennyiség elérése érdekében a vállalati szerverek, a hyperscale számítástechnika, az adatközpontok, a nagy adatelemzési és egyéb alkalmazásokhoz lett tervezve, az SR2000SP akár 11 TB kapacitással is elérhető. A nagyobb rugalmasság érdekében az SR2000SP egy skálázható over-provisioning (OP) szoftverrel van ellátva, amely rugalmasan biztosítja az informatikai vezetők számára az OP kapacitás beállítását az SSD teljesítményének és tartósságának növelése érdekében. Az SSD-k támogatják a hot-swap funkciót is, ami minimális hatást gyakorol a rendszer működésére, és támogatja a TRIM-et a Windows rendszer esetében. A vállalati alkalmazásokhoz készült SSD-k szigorú minőség-ellenőrzésen esnek át, így biztosítva a kiváló megbízhatóságot és tartósságot - ügyfeleink számára a konzisztens teljesítményt és a kiváló ár-érték arányt nyújtják. 

ADATA SR2000CP PCIe HHHL AIC SSD

Az ADATA SR2000CP PCIe HHHL AIC SSD meghajtók szintén a 3D-s eTLC NAND Flash technológiára épülnek, akár 11 TB kapacitással, skálázható over-provisioning (OP) szoftverrel és TRIM parancs támogatással. Ezek is kiváló szekvenciális olvasási és írási sebességet biztosítanak, mely akár 6000 MB, valamint 3.800 MB is lehet másodpercenként, valamint véletlenszerű olvasási és írási sebességük 1 millió és 150 000 IOPS között változik. Az LDPC ECC technológiának és a DRAM gyorsítótár támogatásával az ADATA AIC SSD-k fenntartják a vállalati és ipari alkalmazásokhoz szükséges konzisztenciát és nagy teljesítményt.

Az ADATA SR2000 sorozatú SSD-k védelmet biztosítanak az adatok integritásának és biztonságának garantálására, beleértve a tápellátás-kiesés elleni védelmet, az AES 256 bites titkosítást, a S.M.A.R.T támogatását, valamint ellenáll a külső behatásoknak és rezgéseknek.

vissza