Autogram miatt támadta meg Nic Cage haverja a sztár rajongóját

2016-04-10 07:49:51

Nic Cage és haverja, Vince Neil egy Las Vegas-i hotel előtt csapták ki a balhét, mert egy hölgyrajongó autogramot kért a színésztől. Vince ezután rátámadt a hölgyre, majd tovább hepciáskodott.


 

A napokban együtt bulizott a hollywoodi sztár Nicholas Cage és Mötley Crüe metál együttes frontembere, Vince Neil. Állapotuk arra utal, hogy nem volt probléma a mulatással, hiszen délutáni órákban még/már részegen támogatják egymást Las Vegas egyik előkelő hotel & étterem épületegyüttese előtt.

Nem tudod mivel játssz? A Konzolvilágban több száz közül választhatsz!

A balhé akkor tört ki, amikor Nic Cage egyik hölgyrajongója vette a bátorságot és kért a szebb időket is megélt kopott színészcsillagtól egy autogramot. Az énekes-zenész Vince Neilt ez annyira felzaklatta, hogy egyből rátámadt a hölgyre, akit a hajánál fogva a földre kényszerített. Az eset után Cage ordibált barátjával egy sort, majd fizikai kontaktust teremtve - amennyire illuminált állapotban képes erre az ember - próbálta nyugtatni.

A szemtanúk persze azonnal kihívták a rendőrséget, akik végül lehet, hogy kaptak autogramot, mert hagyták szabadon elmenni a bántalmazót, bár a TMZ értesülése szerint eljárást indítottak a sztár ellen.

 

vissza