Aszimmetrikus Dragon Ball játék érkezik jövőre

2021-11-16 15:56:00

Kevesebb mint egy órával ezelőtt leplezte le a Bandai Namco a legújabb Dragon Ball játékát, ami igencsak eltér az eddig megszokott verekedős és/vagy kalandozós játékmenettől. A Dragon Ball: The Breakers névre keresztelt alkotás ugyanis egy többjátékos aszimmetrikus túlélő játék lesz, ami a Dead by Daylight vagy a jobb sorsra érdemes Predator: Hunting Groundsra emlékeztet.
A játékosok ugyanis az egy darab "fosztogató" vagy 7 "túlélő" egyikének bőrébe bújva játszhatnak. Előbbi esetén természetesen hatalmas erőfölényét bevetve kell levadászni a túlélőket, akik ugyanakkor együttműködve igyekeznek neki keresztbe tenni a szökés érdekében.

A játék a Xenoverse univerzumában játszódik, így nem meglepő, hogy összeköthető majd a Xenoverse 2-vel a mentésein keresztül, bizonyára a saját karakterünk és más bónuszok megszerzése céljából, hisz az eredeti Dragon Ball külsővel megáldott Oolong és Bulma mellett két időutazó karakter is helyet kapott, míg a fosztogatók Frieza, Cell és Buu lesznek.

A The Breakers jelenleg PC, PS4, Switch és Xbox One platformokra készül és valamikor 2022-ben érkezhet, miközben "hamarosan" egy zárt béta is érkezik.

vissza
Legolvasottabb cikkek