Árat kapott a Skyrim Anniversary Edition

2021-11-06 23:44:00

Végre megtudtuk miért, hogyan és mennyiért vehetjük meg az eredetileg 2011-ben megjelent The Elder Scrolls: Skyrim immár hatodik újrakiadását, ami ezúttal a 10. évforduló alkalmából Anniversary Edition néven kerül a boltokba jövő héten.

Ez a kiadás $50 lesz, és ennyi pénzért az alapjáték mellett megkapjuk a Dragonborn, Hearthfire és Dawguard DLC-ket, minden eddig megjelent Creation Club modot, néhány újat és exkluzív újdonságként egy pecázós mechanikát. A grafika a játékmenethez hasonlóan változatlan és a korábbi kiadások alapján várhatóan a híres és hírhedt bugok is visszatérnek majd.

Az említett Creation Club eredetileg a Bethesda által ellenőrzött modokat tartalmazta, amiket pénzért vehettek meg a játékosok platformtól függetlenül, és ha valaki minden modot meg akar venni a rendszerben akkor jóval $100 felett fog költeni, várhatóan ezért gondolja úgy a Bethesda, hogy az Anniversary Edition jó áron jelenik meg.

Végül de nem utolsó sorban a kiadó lehetőséget ad arra, hogy meglévő kiadásunkat frissítsük, de kizárólag a Special Edition esetén és akkor is ki kell fizetnünk majd egy $20-os felárat, ami így inkább egy Creation Club világjegynek felel meg.

A jövőben érkező PS5 és Xbox Series X/S változat viszont ingyenes lesz minden Special Edition és Anniversary Edition tulajdonosoknak.

vissza
Legolvasottabb cikkek