Anthem - íme a BioWare vadonatúj IP-je

2017-06-11 14:16:01

A teljes gameplay trailer a Microsoft konferenciáján fog megmutatkozni ma este!


 

Tegnap este elrajtolt a pre-E3, azaz az EA Play, ahol az Electronic Arts mutatta be legnagyobb projektjeit. A legnagyobb meglepetés ezek közül talán a BioWare vadonatúj IP-je, az Anthem volt. „The wall. It's our armor.” - Ez a fal, a mi pajzsunk, szólt a szlogen az Attack on Titan-re emlékeztetve. „It protects us from what lies beyond.” - megvéd bennünket attól, ami mögötte van.

A rövidke, nem egészen egy perces teaser rengeteg kérdés vet fel, a jó hír azonban, hogy nem kell sokat várnunk, ugyanis a teljes előzetes a ma este 23:00-kor kezdődő Microsoft konferencián lesz látható. Mint kiderült, a 2019-es költségvetési évben kerül megjelenésre, mely a 2018 és '19 tavasza közti intervallumot takarja.

anthem

Az Anthem már saját YouTube csatornát is kapott, ahol üdvözlik a kedves rajongókat, majd közlik, felfedezhetjük az ősi, szépséges tájat, ám a veszély minden egyes lépéssel egyre csak növekszik. Itt megjelenési dátumként 2018 ősze van feltüntetve, de akárhogy is, a stúdió törekszik a minél hamarabbi időpontra. Már-már megszokott, hogy az EA-BioWare címek késnek egy keveset, de a mai konferenciát biztosan érdemes lesz figyelni. Utána pedig készülhetünk a jövő évi E3-on való nagy bemutatásra, majd a megjelenésre.

vissza