Álmom egy tanya, állatok hada - Real Farm őszi megjelenés

2017-09-10 14:14:44

„Ha sok pénzem lesz, veszek egy farmot, tenyésztek rajta lovat, meg barmot.” - hangzik a Tekknő dalában.


 

Őszintén szólva nem is tudom, milyen véleménnyel vagyok a farm szimulátorokról, de tény, hogy e stílus egyre jobban növi ki magát a piacon. Elég akár a Frontier Developments Jurassic Park szimulátorára gondolni, de ha már a fölművelésnél maradunk, itt a Techland Pure Farming 2018-a is a maga márciusi megjelenésével. Bár a Giants Software Farming Simulatora már évek óta viszi a prímet az eladási listán, új fejlesztők is próbálkoznak a dologgal.

Ilyen a Triangle Studios, aki nemrég mutatta meg első in-game felvételeit a Real Farm-ról, mii több, egy októberi megjelenési dátummal fűszerezte azt. Free és Carrier módban is kipróbálhatjuk majd magunkat. Míg előbbi során teljes mértékben szabadon bővíthetjük kis gazdaságunkat, egy karriert a létra leges-legalján kezdünk, így a jövedelem és a hírnév növelése előtt a munkavállalói szerepet is megízleljük.

Annak ellenére, hogy bár nem örvend nagy hírnévnek még így, nem egészen egy hónappal a megjelenés előtt, a Real Farm igencsak ígéretesnek tűnik, legalábbis ami a karrier módot illeti. A debut egyelőre csak PC-n esedékes, méghozzá október 20-án.

vissza