Ákos után ismert YouTuber srácokat támogat a Telekom

2016-02-13 13:55:01

Nem olyan rég már beszámoltunk a Microsoft marketing költekezéséről, aminek nyertesei híres magyar YouTuberek voltak. Most az Ákos botrány után a Telekom - valószínűleg - szponzorál szigorúan magyar viszonylathoz képest népszerű videósokat.


 

gangnammoney_body

Legyél Te is Informatikus (mert még így sincs elég kis hazánkban) című Telekom program felkérésére a GameDay Irodás srácok, Gergő és Imi készített EGY NAP INFORMATIKA NÉLKÜL videót, aminek lényege annyi volt, hogy egy napon keresztül próbálnak mindenféle elektronikus eszközt mellőzni több-kevesebb sikerrel. Persze több szemfüles néző fejében szöget ütött a paradoxon, miszerint az egész reklám kampány videót egy valószínűleg elektronikus kamerával rögzítették...

Gondolhatnánk milyen jó, hogy egy giga vállalat a továbbtanulás irányáról dönteni képtelen fiataloknak segít és utat mutat merre érdemes kacsintgatni. Bár akit egy videó vagy Facebook bejegyzés ösztönöz a pályaválasztásra, annak lehetséges, hogy nem lesz hosszú karrierje.

Itt van pár szívet melengető kép egyenesen a segíteni kívánó jó fiú #nemkockáktól a pórnépnek. Egy jó tanács még mielőtt a kampány hatására gyorsan jelentkeznél #nemkocka informatikusnak: kérdezz meg egy programozás/IT világában keményen dolgozó embert, aki semmilyen formában nem tartozik a Telekom marketing fellángolásához és az alapján döntsd el, hogy van-e benned annyi affinitás és kitartás, hogy rá tudj lépni erre a meredek pályára. Ami egyébként - ha érted a dolgod és a ranglétrán feljebb kapaszkodtál - tényleg elég jól fizet!

 

Ha #nemkocka vagy te is, akkor oszd meg ezt a hírt másokkal.

 

 

vissza