A török-szír földrengések károsultjainak megsegítésére indított akciót a Humble Bundle

2023-03-02 17:40:00

Bizonyára mindenki hallott a múlt hónapban lezajlott földrengésekről Törökországban és Szíriában... A történet rendkívül szomorú, de talán enyhít a dolgokon, hogy a világ minden tájáról érkezett segítség már valamilyen formában a károsultak részére. A videojátékos réteg sem marad ki a támogatásból, a Humble Bundle ugyanis akciót indított e jó cél érdekében.

A Türkiye-Syria Earthquake Relief bundle teljes bevételét a földrengés-károsultak megsegítésére szánják, egész pontosan három jótékonysági szervezetnek továbbítják: Direct Relief, International Medical Corps, és Save the Children. A cikk írásának pillanatában már 28.770 eladásnál tartanak, ami 864.216 eurós összeget jelent. A csomag alapára 28 euró, de természetesen rajtunk áll, hogy ezen felül szeretnénk-e adományozni. A listán egyébként több név is szerepel, aki többszáz dollárral járult hozzá a dolgokhoz. 

A 28 eurós csomag valódi értéke egyébként 1.030 euró, és 72 címet tartalmaz, köztük olyanokkal, mint a Gotham Knights, az XCOM 2, a Ghostrunner, az Euro Truck Simulator, vagy épp a Worms Rumble. A teljes játéklistát és a bundle-t IDE kattintva érhetitek el, szerintem elég jó üzlet egy jó cél érdekében.

vissza