Akár 500 órát is igénybe vehet a Dying Light 2 teljes befejezése

2022-01-09 10:51:00

Immáron kevesebb, mint egy hónap választ el bennünket a Dying Light 2 megjelenésétől, tehát az elkövetkezendő hetekben jócskán számíthatunk információra a játékot illetően. A Techland meg is tette az első lépést ezen az úton, és a teljes befejezéshez szükséges időről közölt egyet s mást. Hadd ne mondjam, hogy a közönség kissé fenyegetőnek találta e kijelentést...

A Techland szerint legalább 500 óra szükséges ahhoz, hogy teljes mértékben kimaxoljuk a Stay Humant, ezzel szemben a sztori és a mellékküldetések mintegy 70-80 órányi tartalmat ölelnek fel. Meg kell hagyni, elég homályos kijelentés, nehéz elképzelni, hogy a fő- és mellékküldetések után mivel tud még több, mint 400 órán át szórakoztatni egy projekt... Véleményem szerint ez az intervallum már egy "New Game+"-szerű újrajátszást is tartalmaz, de egyesek úgy vélik, rengeteg "Vegyél le egy cipőt minden zombiről a városban!" és társai kihívást kapunk.

Akárhogy is, február 4-én megjelenik a játék, néhány héttel később pedig kiderül, valós infirmációkat rejtett-e a bejelentés. 

vissza