A The Wolf Among Us 2 nem hagyja magára az új játékosokat

2022-03-24 16:58:00

A Telltale Games 2019-ben azzal tért vissza, hogy bejelentette a The Wolf Among Us 2-t fejlesztését, azóta pedig kaptunk néhány trailert és egy 2023-as megjelenési ablakot a narratív kalandjátékhoz.

Aki játszott az első The Wolf Among Us-szal, annak valószínűleg sok minden ismerős lehet az említett előzeteseikből és réklámanyagból. Vannak visszatérő arcok, mint Bigby Wolf és Snow White, és néhány új is. Viszont úgy tűnik akkor sincs gond, ha nem játszottunk az első résszel, ugyanis az Edge magazinnak adott új interjújában a Telltale vezérigazgatója, Jamie Ottilie elmondta, hogy az első epizódban minden játékos megfelelő módon megismerheti majd a karaktereket.

"Arra törekszünk, hogy a narratíváinkat úgy alakítsuk ki, hogy azok önállóan is megállják a helyüket" - mondta Ottilie az Edge-nek, arra hivatkozva, hogy ennek ellenére reméli, a játékosok még a második rész előtt bele kóstolnak az első játékba, hogy jobban átéljék annak világát.
Ha viszont ezt mégse tennénk meg, akkor sem kell aggódni, az első epizód nagy segítség lesz, mert Ottilie szerint "az első epizód nyitánya úgy mutatja be a dolgokat, hogy a játékos megérti, hogyan jutottak a karakterek oda, ahol most vannak".

vissza