A Sony magának akarja a „Let's Play” kifejezést

2016-01-10 12:29:59

Mint tudjuk, rengeteg YouTube csatorna használja a „Let's Play” kifejezést a kommentárral kísért végigjátszásaihoz. Ennek lehet, hogy most leáldozik, ugyanis a Sony magának akarja a jogokat.

 

LetUsPlayMario

Sok-sok csatorna él ezzel a szófordulattal, sőt rengeteg esetben az egész erre épül. Egy trademark applikációból kiindulva következtethetünk erre, ahol a Sony megpróbálja védjegyévé tenni a „Let's Play”-t. Mivel a játékosok már évek óta használják, valószínűleg nem kapják majd meg a jogokat, de sosem lehet tudni. Legyetek felkészülve a legrosszabbra, és találjatok ki mást feltöltendő videóitok címének. Az ördög sosem alszik. Fáj ezt látnunk, hiszen a PS4 remek eladásokkal rendelkezik és a Sony pont arról híres, hogy jól kezeli a gamer közösséget. Ez viszont rossz fényt vet eddigi hírnevükre. Reméljük nem lesz belőle semmi.

(Ehhez én hozzáfűznék valamit. Ilyen baromságot ritkán látni a Sony-tól, de ez kész röhej! Ha mondjuk egy PS4-es játékból csinálnék végigjátszást, amire esély nincsen amúgy, akkor azt mondom, hogy hülye csülkök, de van benne valami. De ha egy PC-s játékról lenne szó, akkor hadd döntsem már el, mit használnék címnek... - V)

vissza