A Sith nagyúr utolsó parancsa a Battlefront II új sztori előzetesében

2017-10-02 20:09:07

Az Operation Cindar hadművelet elindul. Égjen mind!


 

Még a múlt héten, a béta gépigényével együtt kaptunk egy videót a Battlefront II-ről, mely szinte mindent bemutatott, amit a játék kínál, és nem mellesleg maga John Boyega (Finn) rendezett. Ennek keretében láthattunk egy átvezető-részletet, melyben Iden Versioval közli, a Császár meghalt. Ezúttal egy mondhatni hátborzongató előzetesben megcsodálhatjuk, honnan is származik e klip.

Az új anyagban észrevehető, hogy az Inferno Squad parancsnoka rendkívül elkötelezett mind a „rosszfiúk”, mind pedig apja felé, aki egyébként a birodalmi struktúra egy igen magas szintén áll. Az Operation Cinder hadművelet parancsba adása még a Császár halála előtt megtörtént, és kimondja a Lázadó erők elpusztítását.

Megmondom őszintén, a második részben ebngem sokkal inkább érdekel a sztori, mint a többjátékos lövölde: hogyan mutatják be, hogyan alakul ki Versio karaktere? Hős válik belőle, vagy hű marad eredeti ügyeihez? Akárhogy is a pár nap múlva rajtoló bétában a jáék egy részét megcsodálhatjuk, a megjelenésre pedig november 17-ig kell várnunk.

vissza