A Rockstar újrakeveri a Max Payne 3 soundtrackjeit

2022-05-14 10:12:00

A múlt hónap elején kaptuk az örömhírt, miszerint a Remedy által elkészül a Max Payne első és második epizódjának felújított változata PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re egyaránt. A tizedik születésnapján nemrég ünneplő harmadik felvonásról sajnos nem kaptunk efajta információt, azonban a Rockstar nemrég felfedte, hogy e jeles alkalomból az epizód soundtrackjeit újrakeverik, és újra kiadják.

Ez valójában elég klassz, hiszen emlékezzünk csak vissza, mekkorát szóltak a Health együttes (akik egyébként június 11.én koncerteznek az A38-on) hangsávjai a lövöldözések közepette, és micsoda fenséges érzetet keltett a játékmenettel való tökéletes integrációja. A reptéri lövöldözés, az endgame, az emberek kiáltozása... Á, inkább nem is sorolom tovább, megyek, és kijátszom újra!

"Amikor elkezdtünk dolgozni a Max Payne 3 partitúrán, nem tudtuk előre, milyen jelentős hatással lesz ez zenekarunk pályájára és az általunk készített zenére. Most, 10 év elteltével, még mindig olyan büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk e történetnek." – áll a Health közleményében. 

A Max Payne 3 soundtrackjeinek Anniversary Editionje egyébként eddig kiadatlan számokat is tartalmazni fog, ráadásul a digitális verzió mellett korlátozot számban bakeliten is megjelenik.

vissza