A rettegés házhoz jön - VR verziót kaphat az Outlast 2

2017-12-09 15:40:59

Új tapasztalatokat igénylő élményeken dolgozik a Red Barrels. Vajon mi lehet az?

Nemrég újra izgalomba jöhettek az Outlast rajongók, ugyanis a hivatalos Facebook-oldalon felbukkant egy poszt. Igen, ez a Nintendo Switch verzió megjelenéséről szólt, ami önmagában nem túl nagy hír, a stúdió azonban folytatásképp elmondta, nem tervezik bővíteni a második epizódot.

Sokan kérdezték őket a jövővel kapcsolatban, kik közül a legtöbben egy DLC gondolatával játszottak el, azonban ez látszólag egyik részt illetően sem fog bekövetkezni. A fejlesztők szerint az Outlast 2 egyik célja, hogy egy labirintusban ragadva érezzük magunkat anélkül, hogy tudnánk, mi van azon kívül. Ezt követően a narratívát a játékosok felé fordítva elmondták, kapni fogunk egy harmadik epizódot, mely választ ad a kérdésekre.

A Red Barrels elmondása szerint jelenleg is dolgoznak valamint, mely sem az első, sem a második felvonásnak nem folytatása, inkább egy különálló élmény. Egyelőre többet nem árulnak el, először meg kell győződni róla, hogy működik a dolog, és ha minden rendben, felfednek majd több információt is.

Bár ez nem foglal magába semmi konkrétat, a "nem folytatás, inkább különálló élmény az univerzumban" nekem azt sugallja, VR-verzió van készülőben.

vissza