A rajongók szeretnék látni a Skyrim-nagyit a The Elder Scrolls 6-ban

2018-11-26 20:37:00

Shirley Curry néhány évvel ezelőtt sokak számára nyilvánvalóvá tette, hogy senki nem lehet túl öreg a játékokhoz. A Nagyi jelenleg több, mint 410.000 (igen, négyszáztízezer) követővel rendelkezik a YouTube-on, ahol több témával is foglalkozik, ám a játékok még mindig vezetik a listát. Nemrég belevetette magát a Call of Cthulhu-ba, de az élen még mindig a Skyrim jár.

Az idei E3-on ugyan bejelentésre kerül a The Elder Scrolls 6, ám az is bizonyossá vált, hogy még több évig biztosan nem jelenik meg. A közelmúltban egy streamer közvetítésének keretein belül hagyott egy kommentet, miszerint valósznáűleg már sosem próbálhatja ki áhított címét. A rajongók hamar felkapták a fejüket, és a Redditen rettenetesen gyorsan terjed a felszólítás a Bethesda felé, hogy bármilyen formában (legyen az akár NPC, egyedi fegyver, vagy bármi más), de bekerüljön a játékba.

Bármilyen furán is hangzik, de volt már precedens hasonlóra a korábbiakban: a Skyrim "Erik the Slayer" karaktere valójában Erik Westre utal, aki a debütálás előtt pár hónappal halt meg rákban,d e hatalmsa rajongója volt a szériának, így az indított petíció elérte célját.

Bár ezen indítvány még elég friss, a B-terv már folyamatban van: modduljuk a nagyit a Skyrimba! Phanton-scribbler rögzítene bármilyen dialógust, elvégre Shirley lelkesen részt vesz a videójátékok világában. Bár a legnagyobb kihívás így is a rendelkezésre álló anyag mennyiségével van, a redditor szerint videókat nézve kiválaszhatjuk a legjobb vonalakat, helyspecifikus párbeszédeket, vagy akár az egye csodálatokat és undorokat, egy szüval bármit, ami hasznos lehet e téren. 

Született jónéhány ötlet ezzel kapcsolatban, de tekintve, hogy a Néni tényleg minden feliratkozót szinte az unokájának tekint (legalábbis ő így nevezi őket), szép volna, ha teljes mértékben beleillene a környezetbe. Ti miként vélekedtek erről?

 

vissza