A Project Cars Game of the Year kiadást kap

2016-03-05 10:50:27

Az autórajongók szeretetéből (és pénzéből) létrejött szimulátor, a Project Cars Game of the Year Editiont kap. Sok új tartalomra lehet számítani, úgyhogy ha autó fanatikus vagy, de még nincs meg a játék, eljött az idő, hogy beszerezd.

 

A Project Cars nagy sikernek örvend a színtiszta autós szimulátorok kedvelőinek körében. Nem az a Need for Speed féle árkádos szórakozás, hanem kőkemény verseny, ami megizzasztja még a legügyesebbeket is. De mit is fog tartalmazni a GOTY?

Több, mint 50 plusz autót, ami a kínálatot 125-re nyomja föl, 35 helyszínt, ami összesen több, mint 100-at jelent, illetve 60 a közösség által tervezett festést. Jól hangzik nem igaz?  Ezen felül akik megveszik a játékot, exklúzívan megkapják a Nürburgringet és két Pagani járgányt: a Zonda Revoluciont és a Huayra BC-t.

Ha már megvan a Project  Cars, akkor sem kell csüggedned, hiszen megvásárolhatod majd hozzá a fentebb említetteket. A Game of the Year Edition pedig tavasztól lesz elérhető PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Ha pedig szeretnétek látni egy kis autópornót, nézzétek meg a GOTY kiadás trailerjét:

 

vissza