A No Man's Sky első értékelése: „fantasztikus”

2016-08-08 14:50:21

Európában két nap múlva jelenik meg a No Man's Sky, aminek embargóját kicsit kitolták a kiadó és a fejlesztők közös megegyezése alapján, így az újságírók sem kapják meg korábban a példányaikat. Egy bátor úriember azonban megszerezte a játékot és beszámolt arról.


 

Elvileg egy viszonteladótól jutott hozzá saját példányához a Pure PlayStation írója, aki állítása szerint megvette a programot, így már nem csak ő sértette meg a kiadó által felállított szabályt, de az eladó bolt is nagyot hibázott, amikor idő előtt értékesített egy játékot.

no-mans-sky-jatekkepek-f37edd462031bbaac068-mid

Viszont, amit megtudtunk a programról, az néhány apró szőrszálhasogatást leszámítva kielégítő. A kritika írója elárulta, hogy minden amivel a programot reklámozták az igaz, tényleg nincs két egyforma bolygó és minden percben találsz a világban egy új kalandot, ami rád vár. Ezen felül közel 25 órájába telt kipörgetni a játékot, amihez értelemszerűen a day-1 patch-et még nem tudta telepíteni. Viszont a nélkül is jól muzsikált a szoftver, sőt ha ehhez még hozzátesznek akkor hibátlanná is fejlődhet a dolog - számolt be tapasztalataival egybekötve a teszter.

Végső értékelése a jelenlegi verzióról a 8 pontot ütötte meg, ami az értékelő rendszerük szerint „fantasztikusnak” számít. Várjuk a megbízhatóbb forrásokat.

vissza