Az MS pár év múlva az asztalon akarja nézni az NFL-t 3D-ben

2016-02-03 07:59:38

2015 nyarának E3-án már rendesen odapörkölt a Microsoft az élő HoloLens prezentációjával, ahol többek között a Minecraft-ot is 3D-ben az asztalon játszották a segítők.


 

Most ennél is merészebb ötlettel rukkolt elő a gigacég. A közeljövőben ugyanis szeretnék ha minden NFL mérkőzést az eszközük tulajdonosai, ne csak szimplán a TV-ben nézzenek vagy akár menjenek ki együtt a stadionba, de felülről 3D-ben, minenféle statisztikai adatokkal együtt akár a játékost is 1:1 arányban megmutatva élhessék át az "igazi" foci élményt.

cwms5inpyigeziipy9zw

Persze ez mind szép és jó, azzal ijesztgetni pedig, hogy ez nemsokára valóság és akár a te szobádban is mindenhol csak az NFL-t fogod látni a szerkezeten keresztül, ja és persze visszatekerheted forgathatod a kamerát a pálya felett egy picit felelőtlenség. Persze ez szép és jó hiszen Józsi bácsi is csak arról álmodik, hogy a stadion kopott lelátóján való szotyolázás helyett otthon a falon nézhesse egy futurisztikus VR kütyüvel kedvenc Megyei IV-es meccsét. Ha pedig ez így is lenne akkor jön a kérdés, hogy mégis miként akarják megoldani ezt annak a ténynek tudatában, hogy egy játékszoftvert sem tudnak tökéletesen piacra dobni, pedig az nem a falon, asztalon és legfőképp nem a falból kimászva jelenik meg, csupán egy monitoron...

Íme a promo videó, amit úgy ahogy sikerült bug mentesen meganimálni.

Szerinted is felesleges így ígérni mindenféle fölösleges dolgot, vagy hamarosan tényleg mi leszünk a Wall-e nemzedék?

Wall-E-2-fat-humans

 

 

vissza
Legolvasottabb cikkek