A legutóbbi értékelések alapján a Cyberpunk 2077 Nagyon pozitív státuszban van

2021-11-28 10:42:00

Ahogy az köztudott, a Cyberpunk 2077 megjelenése közel sem volt zökkenőmentes. A szinte minden platformon jelentkező hibák sokasága hamar elásta a rajongók szemében, a játékot, hiába volt az minden idők legjobban várt projektje... Azonban a fejlesztpk nem mondtak le róla, a javítások azóta is folyamatosan érkeznek, és úgy fest, megtérülni látszik a befektetett munka: ismét értékelésekkel bombázzák a Cyberpunkot, bár most pozitív értelemben!

Amióta zaljanak a különféle platformokon az őszi, illetve fekete péntekkel kapcsolatos vásárok, szinte mindenhol féláron kínálják a játékot. November 23-án mindössze 78 felfelé mutató hüvelykujj díszelgett a cím mellett, ez a szám azonban másnapra 2.882-re emelkedett, az azt követőn pedig már 5.589 "lájkot" tudhatott magáénak. Ezzel egyidejűleg a legkeresettebb termékek listáján is egyre feljebb került, mígnem az első helyet sikerült megszereznie. 

"Itt-ott néhány, viszonylag apró hiba van, de ez egy lenyűgöző történet egy lebilincselő világban." – olvasható egy friss visszajelzésben. Pawel Sasko, a Cyberpunk 2077 egyik igazgatója örömmel fogadja e véleményeket, mondván: "El sem tudjátok képzelni, mennyit jelent ez nekem!" Ezzel egyidejűleg meg is köszönte a játékosoknak a több, mint 15 ezer pozitív értékelést, mely mára több, mint 20.000-re nőtt, legalábbis ami a steames adatokat illeti. 

Az őszintét megvallva nálam kisebb hibákat leszámítva nem volt gondom a játékkal, de öröm látni, hogy más rajongók sem temették el teljesen. Külön kiemelnék még egy felhasználói értékelést a sorokból, mely a következőt írja: "Néhány percet játszottam vele, szép játék!" – a pláne az egészben, hogy ezt 330 órával a háta mögött tette közzé! Ezzel nehéz vitatkozni.

vissza