A következő Forza Motorsport még Xbox One-ra is megjelenhet

2022-05-02 19:19:00

Most, hogy a Forza Horizon 5 már megjelent, a soron következő epizód a Motorsport folytatása lesz, és bár korábban csak Xbox Series X-re, S-re, valamint PC-re erősítették meg létezését, olybá' tűnik, Xbox One-ra is megjelenhet.

Bár az epizód bejelentése már 2020-ban megtörtént, szinte semmit nem láttunk belőle, de egyes találgatások szerint a Motorsport egyfajta rebootjaként kezelik a felvonást. Nemrég felbukkant a redditen néhány kiszivárgott kép, melyeket a moderátorok is hitelesnek tituláltak, és eszerint az előző konzolgenerációt sem hagyja ki a megjelenés.

A subreddit szerint a képek az Xbox One verzióból származnak, és bár nem árulnak el semmi különlegeset, vagy meglepőt, előfordulhat, hogy a tavaly júliusi playtestből származnak. Azt már tudjuk, hogy natív 4K felbontás mellett képes lesz tartani a 60 képkockás másodpercenkénti sebességet, és RTX-támogatást is kap, azonban az egyelőre nem tiszta, hogy az előző generáción mire lesz képes, ha egyáltalán tényleg megjelenik rajta. 

A jelenlegi újgenerációs ellátási problémákat tekintve valóban elképzelhető, hogy One-ra is megjelenik a játék. A dátum továbbra is bizonytalan, és a korábbi részek digitális verziójának megvásárlására már nincs lehetőség, úgyhogy tűkön ülve várjuk, mi sül ki ebből.

vissza