"A következő Assassin's Creed" - íme az 1666 első anyaga

2016-05-01 10:04:09

Kiszivárgott egy előző generációs játékmenet videó az 1666 játékból, amit egy zárt körű konferencián mutattak be a szerencséseknek.


 

A THQ bezárását követően a legsikeresebb címeiket és a még be nem jelentett új IP-iket mind mind felvásárolták a nagy kiadók. Az Assassin's Creed nagy vetélytársának kikiáltott 1666 - ami a csődbe ment kiadó utolsó esélye lehetett volna - egyenesen a Ubisofthoz vándorolt.

Nem tudod mivel játssz? A Konzolvilágban több száz közül választhatsz!

Patrice Desilets, aki pereskedett is a francia kiadóval - 1666 nevezetű játékának jogai végett - végül megbékélt és megegyezést követően talán már dolgozik is visszanyert játékán.

Akárhogy is, a prezentált játékmenet videó alapján lehetett valami abban a kijelentésben, amit több bennfentes is elkotyogott: „Ez lesz a következő Assassin's Creed”.

A játék az 1666-os év Amszterdamjába kalauzol bennünket, ahol egyébként még munkálkodik a kor nagy művésze, Rembrandt. A játékos különböző állatok bőrébe bújva - fekete mágiát segítségül kérvén - hajtja végre a nagyobb jó érdekében meghirdetett küldetéseket, de a további káosz és gyilkolás rejtélyes is főszereplőnkre marad.

Reméljük, hogy az AC atyja nem hagyja veszni ígéretes projektjét és akár az E3-on - amire valljuk be, pici az esély - mutat még valamit a játékból.

vissza