A kisvállalatoknak javasolja a Tenda a WA15E AC routerét

2018-04-15 02:17:00

A Tenda Technology Inc., a Shenzhen Tenda leányvállalata bemutatja a WA15E SMB vezeték nélküli routert. Mivel a kisvállalatok IT biztonság iránti igénye folyamatosan növekszik, így a Tenda egy menedzselhető és magas rendelkezésre állású WiFi funkciókkal is rendelkező routert szeretne nekik biztosítani. A WA15E nem csak speciális vállalatokra szabott funkciókat integrál, hanem emellett az 5GHz sávon akár 867Mbps sebesség elérésére is képes.

Ballanszírozott WAN portok

A legtöbb kisvállalat nem foglalkozik azzal, hogy az egyes portokat milyen terheléssel használják. Azonban ez nagyban meghatározza egy hálózat adatátviteli képességeit, így a Tenda a W15E esetében elosztja a terhelést a 4 meglévő WAN portja között. Így folyamatosan a lehető legstabilabb adatátvitelt teszi lehetővé. Ugyancsak fontos funkció a Smart Bandwidth Control, mellyel a router igazodik a letöltési feladatokhoz, így mindenkinek a megfelelő sávszéleséget biztosítja.

A biztonság a legfontosabb

A W15E több VPN protokoll típust támogat, beleértve az IPsec, a PPTP és az L2TP kliens és szerver módot. A LAN-LAN / Ügyfél-LAN üzemmódon keresztül könnyen beállítható biztonságos adatkapcsolat a központ és a kliens között. Ugyancsak támogatja a PPPoE/DHCP/Static IP csatlakozásokat az internetre, valamint fejlett PPTP, L2TP, IPSEC VPN funkciókat is kínál. DDNS szolgáltatásokat is könnyen beállíthatunk, a Tenda főként a no-ip és a DynDNS-t javasolja.

vissza