A Dauntless ingyenes nyílt bétája már elérhető PC-n

2018-05-25 12:50:00

A Monster Hunter World konzolokra már januárban megjelent, ám a PC-seknek sajnos még hónapokat kell várniuk a játékra. Jó hír azonban a stílus kedvelőinek, hogy a hasonló szórakozást nyújtó Dauntless nílt bétája már elérhető e platformon, ráadásul ingyen letölthető.

Akárcsak a Capcom mókája, a Phoenix Labs szörnyvadászata is Slayerek szerepébe bújtatja a játékosokat. Feladatunk nem sokban különbözik, a vadonban élő behemótok levadászása a cél, melyhez különféle fegyverek és páncélok állnak rendelkezésünkre. A kooperatív mód maximum 4 játékos társulását támogatja.

Aki szeretné letölteni, a hivatalos honlapra látogatva megteheti, ám sajnos ahogy szinte minden online cím, a Dauntless is küzd jelenleg némi technikai hibával, melyekkel a várakozási időt tekintve szembesülhetünk leginkább. Aggodalomra azonban nincs ok, a fejlesztők már dolgoznak a megoldáson!

A Phoenix Labs elmondása szerint minden jövőben érkező bővítés a játékhoz ingyenes lesz, de testreszabási tételek vásárlására kapunk lehetőséget. Hangsúlyozták, ezek kizárólag kozmetikai jellegűek, semmiféle módon nem befolyásolják a játékmenetet (ennélfogva mindenféle loot boxot is nélkülöznek).

vissza