A Crysis 4 fejlesztését a Hitman 3 direktora vezényli

2022-05-04 18:04:00

Az első említés még 2012-ben esett meg a negyedik Crysis részről. Ugye, mintha évszázadokkal ezelőtt lett volna... Akkoriban a Crytek vezérigazgatója, Cevat Yerli úgy vélte, a free-to-play szegmensé a jövő, és szerette volna, ha a Crysis is erre az útra tér, mint versenyképes résztvevő a mezőnyben. Nos, kétlem, hogy ebből bármi is lenne, de a lényeg, hogy a 4. felvonást idén januárban hivatalosan is megerősítették, és végre hallat magáról valamit.

A létezésen és a munkacímen kívül tényleg szinte semmit nem tudunk a Crysis 4-ről, a nemrég érkezett információk alapján azonban az már kiderült, hogy jó kezekben van a fejlesztés. Mattias Engström neve ismerősen csenghet néhányatoknak, találkozhattunk vele az Assassin's Creed Revelations és a Far Cry 3 folyamén is, de a Hitman új trilógiájának munkálataiban is részt vett. Az első két epizódban pályatervezőként, a fináléban azonban átvette a gyeplőt, és ő vezényelte a folyamatot.

Nos, ő lépett a munkálatok élére a Crysis 4 esetében is, e bejelentés azonban több álláshirdetést is hozott magával. Keresnek többek között művészeti igazgatót, pályatervezőt és játéktervezőt is, a szerepek jelleéból pedig arra következtethetünk, hogy nagyon messze vagyunk a megjelenéstől.

vissza