A Beacon február 27-én lesz elérhető a Steam Early Access-en keresztül

Feláldozod az emberséged azért, hogy megmenekülj egy egzotikus idegen bolygóról

2019-02-06 15:02:00

2019. február 5., San Fracisco - A nemzetközi fejlesztőcsapat, a Monotehic bejelentette, hogy a fantasztikus rouge-lite shooter játékuk a Beacon-on lesz elérhető a Steam Early Access szolgáltatáson keresztül.

A legújabb trailert itt megnézheted.
  
A Beacon végköveti Freja Akiyama utazásait, miközben a lezuhant űrhajójának vészhelyzeti jeladóját keresi.  A keresés során nem csak fegyvereket és tárgyakat találsz, amik a segítségedre lesznek; lehetőséged van a legyőzött ellenfelek DNS-ének az összegyűjtésére is. Ha elkerülhetetlenül meghalsz akkor lehetőséged nyílik arra, hogy az eddig összegyűjtött DNS-eket integráld a genomodba és ezáltal megváltoztasd a a klónód statisztikáit és kinézetét, így közelebb kerülsz ahhoz, hogy megnyerd a játékot. 
  
Freja történetére fény derül a játék alatt, miközben jegyzeteket és hátrahagyott holmikat találsz előző klónoktól, valamint lehull a lepel a Kovus 18 bolygó rejtélyéről is.  Vajon miért van szabadon ennyi veszélyes élőlény, akik szabadon kóborolhatnak és van valaki, aki minden irányít? 
  
A jeladó keresése közben új kérdések merülnek fel: Vajon hány freja klón van?  Mikor tud kiszabadulni a végtelen ciklusból? Mekkora részét kell feláldoznia az emberségének? 
  
A nemkívánatos bolygó, a Kovus 18 halálos ellenségekkel, csapdákkal és természeti veszélyekkel küzd. Hat véletlenszerűen generált szint van, mely minden alkalommal cserélődik. A bolygót több háborús frakció tölti be, mindegyik egyre halálosabb, mint az utána következő. Mindegyik frakciónak megvan a maga egyedülálló DNS-e és mutációja, amely lehetővé teszi, hogy olyan kemény legyél mint a fém vagy rétegekből állj, vagy ezek között bármi. Győzd le a frakcióbajnokokat, és több száz fegyver- és upgrade változatot kinyitsz a küldetésedben, hogy elérd a titkos Prism Vaultot, és megkapd a jelzőt. 
  
2018. áprilisa óta a fejlesztéseket megosztották a játékosokkal is az Itch.io oldalon ennek eredményeképp a Monotehtic rengeteg új funkciót, 5 új szintet, többszáz fegyvert és ellenség varriációt hozott létre azért, hogy a játék még kiegyensúlyozottabb legyen. A frissítsek teljes listája megtalálható Itch.io oldal. 
  
Az Early Access keretén belül megnyitják a játékot a nagyközönség előtt, hogy minden fontos változást teszteljenek a végleges kiadás előtt. A Beacon ára 19,99 € / 15,49 € / 19,99 € lesz, 10% -os kedvezménnyel, amikor február 27-én megjelenik a Steam Early Access kínálatában.

Beacon wishlist: https://store.steampowered.com/app/856610/Beacon/ 
  
Kövesd a MONOTHETIC-t Twitter és Discord-on a legfrissebb hírekért
  
  
A Monotethic, egy San Francisco-i központtal rendelkező független játékfejlesztő stúdió, amely az egyedi és az autentikus játékokra fókuszál. A stúdiót világszerte több egyén alapította meg, beleértve az Egyesült királyságból, Amerikából és Thaiföldről származó szakembereket egyaránt. Széles körű és sokszínű háttérrel rendelkeznek, amely által kiváló tapasztalatokat adnak át, amiben a csapat is rendíthetetlenül hisz. 

vissza
Legolvasottabb cikkek