50.000 forintos kiadásban is rendelhető a Metro Exodus

2018-11-11 22:03:00

A Deep Silver nemrég bejelentette, hogy 2019-es nagy dobása, a Metro Exodus különleges kiadásban is rendelhető. A Spartan Collector's Edition mindössze 4.000 példányszámban kerül eladásra, és 150 euróba, azaz mintegy 50 ezer forintot kóstál. Hozzátenném, már rendelhető, kizárólag a játék hivatalos honlapján.

Na, de hogy tudjuk is, mit veszünk, az egész egy különleges dizájnnal ellátott, gigantikus, hordó alakú csomagba van zárva. Ebben egy 27 cm magas, kézzel festett Artyom szobor, képeslapok, dögcédula, valamint 2 patch kerül. Ez megvásárolható önálló termékként, de aki többet szeretne, kiegészítheti az Aurora Editionnel, mely egy art bookkal, magával a játékkal, illetve egy expanziós bérlettel toldja meg a tartalmat.

A hivatalos leírás szerint a szobor rendkívül részletes, kézzel festett gyanta alkotás, mely az elsp előzetes egy ikonikus jelenetét, a Watchmennel való harcot eleveníti fel, és saját, egyedi sorszémmal van ellátva. A dögcédula Artyom Spartan Orderének tökéletes replikája, a képeslapok pedig főhősünk leginkább becsült tárgyai, a világ különféle pontjáról, még a nukleáris háború előttről származó küldemények.

A Metro Exodus negjelenése 2019. február 22-én esedékes PC-re, PlayStation 4-re, és Xbox One-ra egyaránt, azonban ha speckó kiadást szeretnétek, érdemes sietni, a készlet gyorsan fogy!

vissza