5 éves a Dying Light, ingyen játszható a hétvégén

2020-02-22 10:04:00

Immáron 5 éve, hogy megjelent a Techland zombi túlélősdie, a Dying Light. Bár a rajongók nagy része a már bejelentett második etap felé kacsintgat, amíg nincs biztos megjelenési dátum a projekthez, a várakozás sokkal nehezebb. Ennek enyhítésére a kiadó olyan lépésre szánta el magát, melyre az elmúlt 5 évben egyszer sem volt még példa: ingyenessé tették az első epizódot.

Igaz, csak néhány napról van szó az ingyenes időszakot illetően, ehhez pedig nem kell mást tenni, mint felkeresni a játék Steam-adatlapját, és letölteni a programot. Ezt egészen vasárnap este 7-ig tehetitek meg, az ünneplés azonban sokkal tovább tart! A Techland egy hónapon át tartó eseménysorozattal jubilál, e március 19-ig tartó dáridó keretein belül pedig nem csak közösségi jutalmakat, de új fegyverterveket, robbanóanyagokat, kozmetikai kiegészítőket, és sok más meglepetést zsebelhetünk be.

Ha ez esetleg nem volna elég, és a két nap után tovább szeretnétek vinni a kalandot, a standard kiadást 60%-os kedvezménnyel, mindössze 12 euróért, míg az Enhanced Editiont (mely tartalmazza többek között a The Following kiegészítőt is) 16,49 eurós áron szerezhetitek be. Ha valaki az Ultimate Collection felé kacsintgat, 22,67 eurót kell fizetnie érte. 

Érdekességként tenném hozzá, hogy nemrég új móddal eégszítették ki a Dying Light sztori módját, melynek keretein belül könnyebbé tették a játékmenetet. Bár ha megölnek, ugyanúgy meghalunk (mily' meglepő), azonban a nappalokat hosszabbá, az éjszakákat rövidebbé téve sokkal kevesebb a lehetőség a halálra, mint korábban. A nagyobb sebzés, a több állóképesség pedig csak hab a tortán!

vissza
Legolvasottabb cikkek