250(!!!) órányi tartalommal bővült a 15 éves Gothic 2!

2017-11-06 23:31:40

A nagy kedvenc visszatért egy 2.0-ás verzióval és jócskán meghízott.


 

Találós kérdés: Mi lesz, ha újra megtalálod a gyűjteményedben a Gothic 2-t? Öröm. És mi lesz, ha kiderült, hogy több, mint 250 órával kibővítették? Szerintem mindenki érzi... Igen, a feltevés valós, ugyanis elkészült egy rajongói ún. Gothic 2 Returning, mely több, mint 300 új küldetéssel és 100 új nevesített NPC-vel, és egy trollhadsereg lemészárlásához elegendő fegyverrel toldja meg az alapjátékot.

A mod egyébként egy kis orosz rajongói csoporttól származik, akik a projekt mellé egy kis bemutatót is mellékeltek. A csapat állítása szerint mintegy 250 órányi plusz tartalomról beszélünk. Ezen információ hallatán le kellett ülnöm... Az alapból is tucatnyi történetszálat még jó néhánnyal fűszerezni, ráadásul újraírni a játék végét... Az alapterület is rekreálva lett, ráadásul nyolc új helyszínt is kapunk.

Új kasztok is elérhetővé válnak a modban: lehetünk például nekromanták, de az alapjátékban nem szereplő céhekhez is csatlakozhatunk, mint a templomosok, vagy kereskedők. Ezen felül újfajta képességeket szerezhetünk, és eddig nem látott küldetéseket vehetünk fel. Egyetlen hátránya, hogy (egyelőre) csak orosz szinkronnal játszható, bár angol feliratot olvashatunk. A telepítési útmutató orosz, illetve német nyelven is elérhető (angol még nincs).

vissza