25 éves a Blizzard - kíváncsiak, mit hoz a kövi 25

2016-02-09 10:10:02

Tegnap lett 25 éves a Blizzard és ennek örömére összeült a két CEO, hogy megköszönjék a rajongók támogatását és röviden elmeséljék, mi is történt 25 év alatt.


 

Minden, amihez a Blizzard hozzányúl, abból kétség kívül arany lesz, ez történt a Hearthstone-nal, ez lesz a Overwatch-csal és nem számít, hogy már a 100. MOBA, de a Heroes of the Storm is hatalmas siker lett. A csipet csapat 25 éve gyártja a jobbnál jobb játékokat, amik egytől egyig hosszú hónapokra/évekre elég tartalommal bírnak. Ez idő alatt már több tíz millió rajongót sikerült maguk mellé állítani és mára odáig nőttek, hogy az egyik legmeghatározóbb név az övék a játékvilágban.

Az uraknak viszont nem csak az megtisztelő, hogy ennyien foglalkoznak és rajonganak a szoftvereikért - és, hogy még mindig több mint 5 millió előfizetője van a WOW-nak - hanem, hogy hatalams pénzdíjazású versenyeken mérik össze egymás tudását a legjobb fan játékosok.

Boldog szülinapot, Blizzard!

Oszd meg ezt a hírt egy StarCraft, World of Warcraft vagy Hearthstone játékos barátoddal és kívánjatok ti is egy Blizzard játék maratonnal boldog szülinapot a srácoknak, megérdemlik!

 

vissza