2023-ban érkezik a Cyberpunk 2077 kiegészítője

2022-04-15 13:55:00

A Cyberpunk 2077 indulásának szomorú történetét úgy gondolom, nem kell bemutatnom... A jó hír, hogy a teljesítmény, és ezzel az eladások azóta nagymértékben stabilizálódtak, jelenleg 18 millió példány felett jár a projekt, és a javítások mellett immáron jut elég idő a kiegészítők fejlesztésére is.

A CD Projekt Red több, mint egy évvel ezelőtt bejelentette már, hogy készül az első nagy expanzió, azonban a hangsúlyt a javításokra kellett helyezni, ami megálljra kényszerítette a folyamatokat. A februárban megjelent 1.5-ös frissítés szinte mindent orvosolt a játékban, és a next-gen update is élesítésre került. 

"Elkötelezettek vagyunk a Cyberpunk franchise mellett, tovább kívánjuk fejleszteni. Nemrég új fejlesztéseket adtunk ki a Cyberpunkhoz, és dolgozunk a következő frissítésen, az 1.6-on is, amely a következő hónapokban fog megjelenni. Ezt követően a támogatás bár folytatódik, a hangsúly fokozatosan a Cyberpunk és a The Witcher franchise új, izgalmas törekvéseire kerül. Jelenleg csapatunk nagy része a Cyberpunk 2077 bővítésén dolgozik, amelynek megjelenését 2023-ban tervezzük." – mondta el Adam Kicinski.

A CEO hozzátette, a The Witcher 3 next-gen frissítésének nemrég bejelentett csúsztatása nem befolyásolja az idővonalat és a fejlesztési munkálatokat. Arról sajnos nem kaptunk pontosabb információt, hogy a következő év mely szakaszában kerülhet megjelenésre a szóban forgó kiegészítő, de várhatóan még idén új információkkal gazdagodunk ezügyben.

vissza