2 órás próbaverziót kapott a The Last of Us Part I

2023-01-16 17:42:00

A The Last of Us körül hatalmas a por mostanság, és ezt abszolút nem rossz értelemben mondom... Néhány napja számoltunk be róla, mekkora sikert aratott a kritikusok körében az HBO Max-en debütált sorozat, az éjszaka folyamán pedig már mindenki számára megtekinthetővé vált az első epizód a streaming platformon. Én személy szerint még nem láttam, úgyhogy nem tudok a minpségről nyilatkozni, de az értékelések alapján hamar a legjobb adaptációvá nőheti ki magát.

Ezzel egyidejűleg nem csak a Sony, de mi is úgy véljük, megugrik a játék iránti kereslet is, így nem meglepő lépés a cégtől, hogy ingyenes próbaverziót tett elérhetővé a PS Store-ban. A PlayStation Plus Premium előfizetők számára elérhető egy 2 órás Game Trial, mely vélhetően elég arra, hogy eldöntsük, tetszik-e a játék, avagy sem (bár kétlem, hogy ne tetszene bárkinek is...). 

A PS Plus Premium tagok egyébként számos más próbaverzióhoz is hozzáférhetnek, ilyen például a Horizon: Forbidden West, az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, vagy épp a Tiny Tina's Wonderlands. A kedvezményes időszak lejárt, így most 36.000 forintos éves díjért cserébe szerezhetjük be a Premium előfizetést, további részleteket pedig a hivatalos honlapon találtok.

vissza