15 perc játékmenet a szörnyes-vikinges Darkbornból

2019-04-02 20:07:00

Akinek esetleg a cikk címében szereplő név nem hangaza ismerősen, ne húzza a szemöldökét, a művet eddig Project Wightként ismerhettük. A The Outsiders fejlesztése alatt álló játék nemhogy felfedte magát, kapásból egy 15 perces játékmenetet húztak le róla. Érdekes, hogy nem a vikingek, hanem a szörnyek oldalán állunk, és az alapjáraton is nyomasztó, első személyű nézet sem egy emberi alak szemszöge.

Miután a vikingek tönkretették egész életedet, itt az idjee bosszút állni. Bár a látottak alapján nagy hangsúlyt fektetnek a lopakodásra, minél többet lakmározunk, annál jobban fejlődünk, ezzel együtt pedig mi magunk is megnövünk. – ebből kiindulva gondolom, hogy a csendes erdőjárás később már nem elérhető funkció. David Goldfarb elárulta, nem egy szokványos bosszúsztoriról van szó, hanem egy összetett rejtélyről, hogyan is csöppentünk egy konfliktus kellős közepébe...

Megjelenési dátumról egyelőre szó sincs, de a látottak alapján sokkal előrébb vagyunk, mint anno 2016-ban, mikor az első felvételeket pillanthattuk meg, még Project Wight cím alatt.

vissza
Legolvasottabb cikkek