13,400%-al ugrott meg a CoD: Black Ops értékesítése

2016-05-18 18:01:17

A tavaly bejelentett visszafelé kompatibilitás egy remek lehetőség az Xbox 360 játékok értékesítésére. Úgy tűnik, eddig az Activision jár a legjobban a lehetőséggel, ugyanis a Black Ops eladásainak száma hatalmasat ugrott, miután bejelentették, hogy játszható a játék X1-en.


 

Egyre jobban duzzad azon lista, melyen a visszafelé kompatibilis játékokat sorakoztatják fel, de eddig még nem történt olyan hihetetlen és váratlan fordulat, mint a Black Ops esetében. Az Activision egyik legkedveltebb sorozatának 2010-es első epizódját ugyanis hirtelen mindenki elkezdte megvásárolni és nagyon gyorsan az Amazon eladási listájának élére szökkent. Köszönhető ez annak a bejelentésnek, amit tegnap tettek meg és miszerint mostantól játszható a CoD:BO X360-as változata X1-en is.

Az szoftver eladásai 13,400%-al nőttek meg, így beelőzvén a középszerű Doom-ot, de a lendület sajnos az Uncharted 4. részének legyűrésére már nem volt elég, így csupán ezüstérmes lett az immáron 6 éves játék. Persze a kor nem akadály, főleg akkor nem, ha az egyik legjobb zombi móddal operál a nagy múltú franchise évekkel ezelőtti epizódja.

Nem mondhatjuk, hogy rosszul jött ez az apróbb siker a jelenleg leggyűlöltebb 2016-os játék kiadójának, bár dacára annak, hogy a Battlefield 1 már most mérföldeket ver eladások terén konkurenciájára, rengeteg játékos fogja megvásárolni a legújabb CoD Legacy pakkját.

vissza