World of Warcraft - változtatások a PvP rendszerben

2015-12-19 15:22:29

A World of Warcraft Legion névre hallgató kiegészítője kicsit új megvilágításba helyezi a játékosok egymás elleni párbaját, amihez az évek alatt már hozzászokhattunk.

 

modderek_mar_nintendo_3dsen_world_of_warcraftoznak_video_1

A Blizzard elég komoly hangsúlyt fektet az új kiegészítőre, ami nem csak a látványvilágon javít, de a pvp rendszerbe is komoly változtatásokat eszközöl. Ideje készülni a változásokra.

Mind közül talán a legfontosabb, hogy a Honor és a Conquest már nem lesz fizetőeszköz, amikből eddig felszerelést tudtunk vásárolni. Ha egy játékos eléri a maximum szintet, akkor fog Honor pontokat kapni, ha játékosok ellen párbajozik, azaz Battleground vagy Arena játékmódban kell helyt állnia. A Honor pontok gyűjtögetésével a játékos maximális Honor szintje 50 lehet. Miután elértük az 50-es szintet, Prestige során újra kezdhetjük, illetve növelhetjük prestige szintünket is, aminek hála több jutalmat szerezhetünk a kemény harcok végén.

Emellett újabb Honor képességekkel gazdagodhatunk, de ezeket kizárólag a PvP helyszíneken lehet majd használni. Továbbá, egy ilyen helyre való belépésnél minden felszerelésünk adta előny törlődni fog, javítva ezzel az egyensúlyt, karakterünk egy előre meghatározott statisztikát fog kapni, kaszttól függően.

Az új kiegészítő előreláthatólag 2016. szeptember 21-én fog érkezni.

vissza