Warcraft - Stormwind a levegőből

2015-07-14 11:52:56

A Comic Con-on bemutatott trailer-t elérhetővé tették számunkra is. Igaz, hogy a filmről nem tudunk meg belőle semmit, de nem semmi, ahogy Stormwind városa ki van dolgozva. Mindez az Industrial Light and Magic érdeme, fantasztikusan néz ki!

A mozifilmig sajnos még egy évet kell várnunk, attól függetlenül, hogy gyakorlatilag teljesen kész van már, posztereket is kaptunk. Duncan Jones, a film rendezője és Chris Metzen a Blizzard-tól már a folytatásokról csevegnek. A teljes történetet 3 részben szeretnék megvalósítani.

A Blizzard amúgy a Comic Con-on azt is bejelentette, hogy még a film előtt kapunk egy előzmény-képregényt Warcraft: Bonds of Brotherhood címmel. Az oldalakt Mat Broome rajzai fogják ékesíteni, a forgatókönyvet Paul Cornell írja, a történetet pedig Chris Metzen dolgozta ki. Szerintük ez egy lehengerlő történet lesz a bátorságról, vérontásról és testvériségről. A megjelenés májusban várható 25 dolláros darabáron. Csak reménykedni tudunk, hogy nálunk is megjelenik, hiszen mi magyarok is jócskán bővelkedünk rajongókban a Warcraft világa iránt.

warcraft-bonds-of-brotherhood_screenshot_20150710131909_2_original

A mozifilm premiere júniusban esedékes és talán ez az egyik legjobban várt film a Star Wars: Force Awakens mellett, így reménykedünk, hogy fenomenálisan jól fog sikerülni!

vissza